Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Tax Career Connect esemény

Referenciaszám: TX-TAX -0306

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

#poweredbyyou

Adótanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.

 

Te tudod már, hogy…

 • hogyan indítsd el a karriered,
 • hogyan kamatoztasd gazdaságipénzügyiszámviteli vagy jogi tudásod
 • milyen adótanácsadóként dolgozni

Jelentkezz eseményünkre és ismerd meg első kézből az adótanácsadó szakma mindennapjait!

 
Mi vár Rád?

Egy egyedülálló lehetőséget biztosítunk számodra, hogy egy rendhagyó nyíltnap keretében fedezd fel a KPMG adótanácsadó területét.

Mikor és hol?

Dátum: 2024. április 30.

Helyszín: KPMG iroda

Program:

 • 16:30 –17:00 - Érkezés, regisztráció
 • 17:00 –17:15 - Vezetői köszöntő
 • 17:15 - 18:30 - Csapatjáték
 • 18:30 – 19:00 - Panelbeszélgetés adótanácsadóinkkal
 • 19:00 – 21:00 - Networking, finom falatok & koktélbár
 
 
Miért érdemes részt venned?

Fedezd fel az adótanácsadás területét: Ha mindig is kíváncsi voltál, hogy mivel foglalkozik egy adótanácsadó, és hogyan tudod elindítani karriered a világ egyik vezető adó- és jogi tanácsadó cégénél, akkor gyere el.

Beszélj kollégáinkkal: Ismerd meg az adótanácsadóink mindennapi munkáját, és kérdezz tőlük bátran karrierútjukról és tapasztalataikról.

Találkozz jövőbeli kollégáiddal: Könnyen lehet, hogy aki mellett fogsz ülni az eseményen, egy nap még a munkatársad lesz.

Ismerd meg karrierlehetőségeinket: Tudd meg, milyen lehetőségek várnak rád és hogyan tudod elindítani karriered a KPMG-nél.

Mire vársz? Ragadd meg a lehetőséget és jelentkezz eseményünkre!

Regisztrációhttps://bit.ly/KPMGTaxCareerConnect

 

Fontos: A részvételhez regisztrációhoz és visszaigazoláshoz kötött. A jelentkezést követően HR-es kollégáink telefonon keresnek majd további egyeztetés érdekében.

 

A rendelkezésre álló helyek száma limitált, a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A regisztrációt követően visszaigazoljuk regisztrációdat.

Az esemény magyar nyelvű.

 

Rólunk

A KPMG-nél az adózás elismert szakértője leszel! Szoros együttműködés a legnagyobb cégekkel és olyan kapcsolatrendszer, amit máshol szinte lehetetlen megszerezni. Adótanácsadó csapatunkban nagyra értékeljük, amit tudsz és megtanítjuk azt, amit még nem. Csapatainkban támogató szakértő kollégák várnak, így, ha elakadnál, ránk mindig számíthatsz. 

Adótanácsadóként olyan komplex kérdésekkel találkozhatsz, amelyekhez a cégek külső szakértelmet keresnek, valamint kiemelkedő adózási ismereteket sajátíthatsz el. Megismerhetsz szinte valamennyi iparágat és a legnagyobb cégeket.

Munkánk során megoldjuk a mindennapi kihívásokat, mégis folyamatosan a jövőbe tekintünk és keressük az adózási folyamatok új, hatékony megoldási lehetőségeit. Kollégáink számára biztosítjuk azt az eszköztárat, amire szükségük lehet a karrierjük irányításához és fejlesztéséhez.

Eseményünkön megismerkedhetsz a KPMG különböző adózási kérdésekre szakosodott csapataival:

 • Társasági adó, átvilágítási és adóvizsgálati szolgáltatásokkal foglalkozó csoport
 • Nemzetközi adózási csoport
 • Áfatanácsadás és forgalmi adókkal kapcsolatos adóadminisztrációval foglalkozó csoport
 • Transzferárazási csoport
 • Magánszemélyek adózásával foglalkozó csoport

Látogass el weboldalunkra további érdekességekért: https://taxcareer.hu/Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.

Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

 • Munkavégzés helye: Budapest
 • Üzletág: Adótanácsadás
 • Elvárt tapasztalat:
  • Gyakornok
  • Pályakezdő
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

1134 Budapest, Váci út 31.

Budapest

Miért válaszd a KPMG-t?

Szakmai és személyes fejlődés

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad.

Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

A mentális egészség mellett a fizikai jóléted is fontos számunkra. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.

Valódi és releváns tudás

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért.

Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Stabil hazai alapok, nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, hazai mentorok, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges.

Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.