Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Tax Career Connect

Referenciaszám: TX-TAX -0915

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

#poweredbyyou

Adótanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.


Ismerd meg adótanácsadó csapatainkat, vegyél részt irodánkban egy rendhagyó állásinterjún és kapj visszajelzést már 48 órán belül!

Mindig is érdekelt a pénzügy és az adózás világa? Kíváncsi vagy milyen területeken lehet elhelyezkedni az adózáson belül? A szakma legjobbjaival dolgoznál együtt? Jelentkezz eseményünkre és csatlakozz hozzánk adótanácsadóként!

Közgazdász vagy, de szívesen foglalkoznál jogi kérdésekkel is? Jogász vagy, de érdekelnek a pénzügyi, gazdasági folyamatok is? Ha bármelyik igaz rád, akkor a te pályád az adótanácsadás, ahol lehetőséged nyílik jogi, pénzügyi-gazdasági és akár számviteli kérdésekkel egyaránt foglalkozni anélkül, hogy leragadnál bármelyik területnél!

Benned is ott a lehetőség! Gyere el eseményünkre és kezdd meg karriered tudatos építését!

Mi vár rád a Tax Career Connect eseményen?

Egy egyedülálló lehetőséget biztosítunk számodra, hogy az átlagos állásinterjúk folyamatától eltérő módon fedezd fel a KPMG adótanácsadó területét: eseményünkön egy kerekasztal beszélgetés során ismerheted meg, melyik adótanácsadó csaptunk áll hozzád a legközelebb, amit követően azonnal részt vehetsz a helyszínen rendhagyó állásinterjúinkon, majd a napot finom falatokkal és italokkal zárjuk. Mi pedig 24 órán belül visszajelzünk neked!

Mi vár rád október 10-én?
▪️ 16:30 – 17:00: Kapunyitás, regisztráció
▪️ 17:00 – 17:30: Kerekasztal-beszélgetés
▪️ 17:30 – 19:00: Rendhagyó állásinterjúk
▪️ 19:00 – 20:00: Networking, finom falatok & koktélbár

Hozd ki magadból a legtöbbet! Vegyél részt október 10-én eseményünkön a KPMG-nél és hamarosan a kezedben is tarthatod ajánlatunkat!

A részvétel visszaigazoláshoz kötött! Nincs más dolgod mint, hogy jelentkezz eseményünkre a lenti "Regisztráció" gomb segítségével.

Miért válaszd a KPMG adótanácsadó csapatát?

Többre vágysz mint a live-olás és a csokimajszolás? A KPMG-nél az adózás elismert szakértője leszel! Szoros együttműködés a legnagyobb cégekkel és olyan kapcsolatrendszer, amit máshol szinte lehetetlen megszerezni. Adótanácsadó csapatunkban nagyra értékeljük, amit tudsz és megtanítjuk azt, amit még nem. Csapatainkban támogató szakértő kollégák várnak, így ha elakadnál, ránk mindig számíthatsz.

Bizonyítanál? Tudd meg, mi kell egy sikeres pályázathoz, hiszen benned is ott a lehetőség!

Téged keresünk, ha…

 • pénzügyi, számviteli, gazdasági, vagy jogi területen tanulsz, vagy már befejezett tanulmányokkal rendelkezel és érdekel az adótanácsadás világa
 • rendelkezel angol nyelvtudással
 • kiváló problémafelismerő vagy és a lehetséges megoldásokra fókuszálsz

Ismerd meg a KPMG adótanácsadó csapatát!

Adótanácsadóként olyan komplex kérdésekkel találkozhatsz, amelyekhez a cégek külső szakértelmet keresnek, valamint kiemelkedő adózási ismereteket sajátíthatsz el. Megismerhetsz szinte valamennyi iparágat és a legnagyobb cégeket.

Munkánk során megoldjuk a mindennapi kihívásokat, mégis folyamatosan a jövőbe tekintünk és keressük az adózási folyamatok új, hatékony megoldási lehetőségeit. Kollégáink számára biztosítjuk azt az eszköztárat, amire szükségük lehet a karrierjük irányításához és fejlesztéséhez.

Eseményünkön megismerkedhetsz a KPMG különböző adózási kérdésekre szakosodott csapataival:

 • Társasági adó, átvilágítási és adóvizsgálati szolgáltatásokkal foglalkozó csoport
 • Nemzetközi adózási csoport
 • Áfatanácsadás és forgalmi adókkal kapcsolatos adóadminisztrációval foglalkozó csoport
 • Transzferárazási csoport
 • Magánszemélyek adózásával foglalkozó csoport

Dönts tudatosan a jövődről és jelentkezz eseményünkre ezen a linken keresztül a lenti "Regisztráció" gomb segítségével.
#KPMGTax #Tedöntesz #KPMGCareer Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.

Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

 • Munkavégzés helye: Budapest
 • Üzletág: Adótanácsadás
 • Elvárt tapasztalat:
  • Gyakornok
  • Pályakezdő
 • Munkaidő: Teljes munkaidő, Részmunkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

1134 Budapest, Váci út 31.

Budapest

Miért válaszd a KPMG-t?

Szakmai és személyes fejlődés

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad.

Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

A mentális egészség mellett a fizikai jóléted is fontos számunkra. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.

Valódi és releváns tudás

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért.

Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Stabil hazai alapok, nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, hazai mentorok, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges.

Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.