Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Auditor pályakezdő és részmunkaidős helyek

Referenciaszám: AU-AUDI-0919

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

#poweredbyyou

Auditorként elsődleges feladatunk eldönteni, hogy a vizsgált cég éves beszámolója megbízható és valós képet ad-e a tulajdonosok számára a vállalkozás vagyoni és pénzügyi helyzetéről. Izgalmas projektben vehetsz részt, és akár az első napodtól éles ügyfélhelyzetekben próbálhatod ki magad.

Alig várod már, hogy az egyetemről kikerülve a gyakorlatban is hasznosítsd a megszerzett elméleti tudást? Kezd olyan helyen a szakmai karriered, ahol már az első pillanattól fogva érdekes és változatos feladatok várnak rád!

Ha gazdasági végzettséggel rendelkezel/ hamarosan megszerzed a diplomád és érdekel a számvitel várunk audit csapatunkba!  Pénzügy-, számvitel szak előnyt jelent, de nem feltétel. Bár úgy gondoljuk, hogy az egyetemen megszerzett tudás kiváló alap, hiszünk abban, hogy messze nem ez a legfontosabb szempont annak érdekében, hogy nálunk sikeres lehess. Számos más érték és készség van, amit mi a KPMG-nél fontosnak tartunk:

 • csapatmunka,
 • proaktivitás,
 • kritikus gondolkodás,
 • folyamatos tanulási vágy,
 • fejlődés iránti elkötelezettség,
 • precizitás és elemzőképesség.

Auditorként a mindennapi munkád során felmerülő feladataid nem csak az ügyfelek beszámolójának ellenőrzéséből állnak majd. Beleláthatsz hazai és nemzetközi vállalatok működésébe, megismerheted termékeiket, szolgáltatásaikat, és folyamataikat valamint betekinthetsz jövőbeli terveikbe és hosszútávú stratégiájukba.
A Te feladatod lesz a kapcsolattartás az ügyfelek gazdasági vezetőivel és munkatársaival kezdetben természetesen tapasztalt kollégák támogatásával. Akár már az első évet követően kollégáid koordinálásáért is felelhetsz majd, amihez szakmai és vezetői képzéseket is biztosítunk.
Munkád során neked csak a problémák azonosítása és azokkal kapcsolatosa javaslatok kidolgozása lesz a feladatod, hiszen a Digitális Audit Centerünk minden mást előkészít számodra.

Számunkra munkatársaink szakmai felkészültsége és elkötelezettsége jelentik a legfontosabb értéket, Powered by you szlogenünk is ezt fejezi ki, ezzel formáljuk nap mint nap a cégünk jövőjét. Annak érdekében, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, az alábbiakkal támogatunk:

 • a belépést követően átfogó bevezető tréningek,
 • mentoring rendszer,
 • összetartó, motivált csapat, támogató vezetők és munkatársak,
 • akár évenkénti előléptetés és ezzel járó fizetésemelés,
 • színvonalas javadalmazás, kompenzáció túlóra esetén,
 • modern iroda és munkaeszközök (laptop, iPhone), illetve home office lehetőség,
 • valós gyakorlati tapasztalat, változatos feladatok, szakmai és személyes fejlődés,
 • kötelező szakmai gyakorlat igazolása, valamint szakdolgozathoz kapcsolódó konzulensi támogatás,
 • ACCA nemzetközi diploma vagy Okleveles Könyvvizsgálói képzés támogatása,
 • nyelvtanulási lehetőségek akár anyanyelvi tanárok bevonásával,
 • néhány év után akár nemzetközi kiküldetést is megpályázhatsz,
 • munkavállalói jóllétet támogató programok (pl. bitesize alkalmak, jóga), belsős coaching és  önkéntes aktivitásokban való részvételi lehetőség az egész év során,
 • aktív közösségi élet és nem utolsó sorban: hosszú nyári szabadság,
 • amennyiben nálunk töltenéd a szakmai gyakorlatod, ennek leigazolásában segítünk, valamint akár szakdolgozat megírásában aktív konzulensi közreműködést biztosítunk.

Szívesen megtudnál többet az Auditorok mindennapjairól? Jelentkezz hozzánk és ismerkedj meg a leendő vezetőddel egy egykörös offline/online interjú keretén belül és másnap már keresünk is visszajelzésünkkel.Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.

Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

 • Munkavégzés helye: Budapest
 • Üzletág: Audit
 • Elvárt tapasztalat:
  • Pályakezdő
 • Munkaidő: Teljes munkaidő, Részmunkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

1134 Budapest, Váci út 31.

Budapest

Miért válaszd a KPMG-t?

Szakmai és személyes fejlődés

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad.

Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

A mentális egészség mellett a fizikai jóléted is fontos számunkra. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.

Valódi és releváns tudás

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért.

Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Stabil hazai alapok, nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, hazai mentorok, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges.

Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.