Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Projektmenedzsment Asszisztens / Koordinátor

Referenciaszám: AV-PROJ-0713

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 219 ezer dolgozójával 147 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg a jól használni a tudásodat. #poweredbyyou

Iparág-specifikus szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleket az értékteremtésben és a kockázatok kezelésében. Változatos ügyfél portfóliónknak köszönhetően a telekommunikáció, az energetika, IT, pénzügy világában vagy épp a sportszektorban szerezhetsz életre szóló tapasztalatokat és dolgozhatsz jövőbe mutató projekteken.


Szeretnéd megismerni, hogy hogyan működik egy Big4, milyen az üzleti tanácsadás világa? Szívesen kombinálnád a marketing és a projektmenedzsment eszközeit az üzletfejlesztés és az ügyfelek figyelmének felkeltése érdekében? Részese lennél folyamataink előrelendítésének, részt vennél projektjeinkben az ötleteléstől kezdve a megvalósításig? Csatlakozz hozzánk!


Várható kezdés: 2020. szeptember-október

Ezt a lehetőséget pont Neked találták ki, ha…

 • Gazdasági, marketing vagy UX/UI designer háttered van.
 • Kiváló projektmenedzsment és koordinációs készségekkel, valamint üzleti és kommunikációs alapismeretekkel rendelkezel.
 • Átlátod az összetett helyzeteket, de nagy figyelmet fordítasz a részletekre is és arra törekszel, hogy mindenből a legjobbat hozd ki!
 • Angolul is jól kommunikálsz.
 • Van tapasztalatod grafikai munkák előkészítésében és nem idegen számodra webes felületek kezelése vagy ezeken a területeken szívesen fejlődnél.

Csapatunk tagjaként az alábbi feladatokban számítunk Rád…

 • Folyamatos koordináció és kapcsolattartás az üzleti és támogató területekkel: információk begyűjtése, összehangolása, jóváhagyások, határidők menedzselése.
 • Részvétel szakmai rendezvények szervezésében: meghívók, prezentációk előkészítése, regisztrációk kezelése, rendezvény lebonyolításának támogatása.
 • Az üzleti terület által kommunikálni kívánt tartalmak kapcsán (pl. új szolgáltatás bevezetésékor): online és offline információs anyagok előkészítése, vizuális koncepció kialakítása és az információk strukturált és kreatív formába öntése, stilisztikai korrekciók/javaslattétel és kisebb kapcsolódó grafikai feladatok ellátása.
 • Digitális marketinghez kapcsolódóan: online formok, HTML kommunikációs anyagok létrehozásának támogatása, weboldalfrissítés.

Mit ajánlunk számodra?

 • Szakmai és személyes fejlődési lehetőség: a KPMG globális hálózatában elérhető online kurzusok által, valamint coaching és mentor támogatásával.
 • Versenyképes fizetés és kafetéria-keret.
 • Folyamatos karrierépítési lehetőség, rendszeres visszajelzés.
 • Céges rendezvényeken való részvétel (pl. karácsonyi buli, nyári sportnap, csapatépítő tréningek), amint a körülmények ismét lehetővé teszik ezeket.

Intézkedéseink a koronavírus idejére vonatkozóan:

Otthoni munkavégzés ajánlott a kollégák számára, melyhez laptopot, mobiltelefont biztosítunk. 

Alapvetően minden munkatársunk otthonról dolgozik és csak akkor lehetséges az irodába való megjelenés vagy ügyfélhez való kijárás ha az elengedetlenül szükséges és az a vezetővel előre egyeztetésre kerül. Amennyiben mégis szükséges az irodai jelenlét, ahhoz védőfelszerelést (kesztyűt, maszkot, kézfertőtlenítőt) biztosítunk.

Az egészségünk védelme érdekében minden interjú Digitális eszközön (videóinterjún) keresztül zajlik, melyről tájékoztatást és segítséget is nyújtunk a jelöltek számára. A beléptetéshez szükséges az egyszeri személyes jelenlét, onnantól kezdve a betanulás már online eszközökkel működik. Várható munkakezdés területenként eltérő lehet, így erről bővebb tájékoztatást a kiválasztási folyamat során tudunk nyújtani.  


Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

 • Munkavégzés helye: Budapest
 • Üzletág: Advisory
 • Elvárt tapasztalat:
  • Pályakezdő
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

1134 Budapest, Váci út 31.

Budapest

Miért válassz bennünket?


Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen képezheted magad tovább.


Részmunkaidő és részleges otthoni munkavégzés, hogy egyensúlyban legyen a munkád és a magánéleted.


Nálunk fontos az egészség és a jó hangulat. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.


Kollégáink 80% -a büszke arra, hogy nálunk dolgozik.


Évente 3 munkanapot szentelhetsz önkéntes tevékenységekre.


Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.


Pályakezdő teljes állásban dolgozó kollégáknak Apple iPhone és laptop mindenkinek az első napon, hogy stílusosan végezhesd munkádat.