Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Tanácsadó - Energia szektor

Referenciaszám: AV-TANÁ-0702

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 144 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

#poweredbyyou

Iparág-specifikus szolgáltatásokkal segítjük az ügyfeleket az értékteremtésben és a kockázatok kezelésében. Változatos ügyfél portfóliónknak köszönhetően a telekommunikáció, az energetika, IT, pénzügy világában vagy épp a sportszektorban szerezhetsz életre szóló tapasztalatokat és dolgozhatsz jövőbe mutató projekteken.

A KPMG Menedzsment Tanácsadási üzletágának „Strategy & Operations” energia csapata széleskörű tanácsadási szolgáltatásokat nyújt energia és természeti erőforrások felhasználásának területén. Szolgáltatásaink magas színvonalú stratégiai, szervezeti, szabályozás- és folyamatmenedzsment, támogatáspolitikai, hatásvizsgálati és egyéb tanácsadási, valamint elemzési jellegű munkákat foglalnak magukban. E szolgáltatások kapcsán ügyfeleink kiemelten a megújuló és konvencionális energiafelhasználással, hálózatüzemeltetéssel és ellátásbiztonsággal foglalkozó vezető vállalatok, valamint a hazai és uniós államigazgatás szereplői.
 

Ezt a lehetőséget pont Neked találták ki, ha…

- szívesen részt vennél megújuló és hagyományos energia területekhez, valamint az energiaátmenethez és fenntarthatósághoz kapcsolódó projektekben, 
- rendelkezel 3-5 év energia szektorban szerzett vagy ahhoz kapcsolódó (pl. energiaátmenet, fenntarthatóság stb.) releváns tapasztalattal,
- átlátod és megérted az energiaszektor alapvető összefüggéseit, az energiapiaci vállalatok működését, és elkötelezett vagy, hogy még jobban elmélyülj ezen a szakterületen,
- jó írás- és prezentációs készséggel rendelkezel,
- anyanyelvi magyar nyelvtudásod mellett magas szinten írsz és beszélsz angolul, 
- magabiztosan használod az MS Office különböző alkalmazásait (Excel, Word, PowerPoint) és erős kvantitatív készségeid vannak,
- keresed a lehetőséget, hogy közvetlenül hozzájárulj az energiaszektorbeli üzleti és szakpolitikai döntések előkészítéséhez, akár európai szinten is.
 

Előnyt jelent, ha…

- van tapasztalatod üzleti terv elkészítésében,
- rendelkezel komplex modellezési ismeretekkel (pl.: Excel VBA programozás alkalmazása modellépítés során).
Csapatunk tagjaként az alábbi feladatokban számítunk Rád:
- a „Strategy & Operations” szolgáltatásterület munkájának támogatása energia- és klímapolitikához kapcsolódó megbízások végrehajtása kapcsán,
- adatokra támaszkodó kutatások, elemzések, modellszámítások készítése,
- elemzési outputok közérthető vizualizációja,
- szakmai koncepciók, stratégiák, jelentések, jelentésrészek írása, prezentációk készítése magyar és angol nyelven.
 

Mit ajánlunk számodra?

- Dinamikus üzletág, folyamatos szakmai és személyes fejlődési lehetőség,
- Sokszínű, változatos tanácsadói projektek,
- Nyitott, fiatalos tanácsadó csapat,
- Hibrid munkavégzés,
- Szakmai előrelépés, gyors karrierépítés lehetősége,
- Nemzetközi projektekben való részvételi lehetőség,
- Tanfolyamokon, továbbképzéseken való részvételi lehetőség,
- Stabil szakmai háttér,
- Versenyképes juttatási csomag.Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.

Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

  • Munkavégzés helye: Hibrid
  • Üzletág: Üzleti tanácsadás
  • Elvárt tapasztalat:
    • Tapasztalt
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

Miért válaszd a KPMG-t?

Szakmai és személyes fejlődés

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad.

Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

A mentális egészség mellett a fizikai jóléted is fontos számunkra. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.

Valódi és releváns tudás

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért.

Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Stabil hazai alapok, nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, hazai mentorok, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges.

Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.