Jövőtálló tudás? Folyamatos szakmai fejlődés?
Jó-jó, de mit jelent ez igazából?


Szakmai csapataink számára fontos a múlt, azonban mindennapi kihívásaink egyre inkább megkövetelik azt, hogy a jövőbe tekintsünk. A jövőorientáltság jellemző a KPMG egészére, valamint ez a szemlélet hatja át a szolgáltatásainkat is és ezzel az értékkínálattal keressük leendő kollégáinkat is. Ezért indította el a KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Iroda a Pécsi Tudományegyetem Óriás Nándor Szakkollégiumával közösen a KPMG Jövőépítők Programját, amelyben olyan velünk közösen gondolkodó hallgatókat keresünk, akik meglévő tapasztalataik rendszerezése mellett szívesen tekintenek a jövőbe és gondolkodnak előremutató témákon.

Lapozz tovább és ismerd meg őszi cikkíró pályázati lehetőségünket!

Jelentkezem

Mi az idei fókusza a KPMG Jövőépítők Programnak?

A KPMG Legal Tóásó Ügyvédi Irodánál egyfajta ötvözetét képviseljük a modern technológiát alkalmazó és a tradicionális jogi gondolkodást is elmélyülten művelő jogi tanácsadóknak. Hisszük, hogy a modern jog egyik kiemelkedő területe a legaltech, így Programunk idei fókuszát is ez a sokszínű terület adja. Az őszi cikkíró pályázat és a tavaszi jogesetmegoldó versenyünk is ezen a témakörön belül épül majd egy-egy szakmai kérdés kidolgozására vagy megoldására.

Mit érdemes tudnod az őszi cikkíró pályázatról?

Érdekel a legaltech világa? Gyakran olvasol vagy kutatsz a témában és szívesen megosztanád a véleményedet másokkal is? Küldd be a KPMG Jövőépítők Program cikkíró pályázatára cikket, mi pedig publicitást biztosítunk neki, valamint értékes nyereményekért is versenybe szállhatsz! A versenyt sikeresen teljesítők pedig megismerkedhetnek szakértőinkkel és akár az Iroda munkatársaivá is válhatnak. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

1.
helyezett

150 000 Ft
& cikk megjelenítése a szakmai sajtóban

2.
helyezett

75 000 Ft
& élménycsomag

3.
helyezett

50 000 Ft
& 1 éves Wolters Kluwer Jogtár előfizetés

Mindhárom helyezettnek felajánljuk a fizetett, nyári gyakorlati hely lehetőséget

 

Jelentkezz pár kattintással most és töltsd fel a pályázatod később!