Állásajánlat nyomtatása

KPMG állásajánlat:

Adótanácsadás Gyakornok/Pályakezdő lehetőségek - Tax Consulting Internship / Career Opportunities

Referenciaszám: TX-ADÓT-1216

A KPMG a világ egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cége, 236 ezer dolgozójával 145 országban van jelen. Magyarország TOP100 cége közül 72-nek már dolgoztunk és nem állunk meg! Bármi is érdekeljen a világból, nálunk nagyot léphetsz felé. Lendületes közegben, okos emberek társaságában tanulhatod meg jól használni a tudásodat. Pontosan hogyan? Álláshirdetésünkből megtudhatod, mire számíthatsz a gyakorlatban, ha nálunk dolgozol. Hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk.

#poweredbyyou

Adótanácsadóként speciális adókérdésekben segítjük ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Sok iparágat és céget ismerhetünk meg, és minden nap izgalmas problémák megoldásán dolgozhatunk.


Hangzatos pozíciók helyett valódi tudásra vágysz? Több dologra is tudsz figyelni és élvezed a sokoldalúságot? Mi tudjuk, hogy a karriered szempontjából az egyetem utáni első évek a legfontosabbak. Csatlakozz adótanácsadói csapatunkba és tedd irányba a karriered a KPMG-vel! 

Mit ajánlunk számodra?

 • Az adózási szakma legkiemelkedőbb szakembereitől tanulhatsz, a rendszeres képzések mellett pedig egy folyamatosan pörgő, összetartó csapatban fejlődhetsz,
 • Kiemelt ügyfeleinkkel közvetlenül dolgozhatsz együtt változatos feladatokon,
 • Beleláthatsz az gazdasági világ működésébe, életre szóló tapasztalatokat szerezhetsz,
 • Hibrid működésünknek köszönhetően, irodai és otthoni munkavégzésben dolgozhatsz,

Téged keresünk, ha…

 • Közgazdasági, vagy jogi diplomával rendelkezel,
 • Magabiztosan beszélsz és írsz angolul (további német vagy francia nyelvismeret előnyt jelent),
 • Érdekelnek a belföldi és a nemzetközi gazdasági hírek,
 • Képes vagy a problémák kezelésére és azok megoldására koncentrálni,
 • Precíz munkát végzel és csapatban is megállod a helyed.

Adótanácsadói csapatunk tagjaként speciális adókérdésekben segítheted ügyfeleink működését, adóterheik csökkentését és az adózással kapcsolatos kockázatok kezelését. Pályakezdőként beleláthatsz hazai és nemzetközi projektekbe többek között a szenior kollégák munkájának támogatásán, a gazdasági szereplőkkel és folyamatokkal kapcsolatos kutatások és információk keresésén vagy az adózással járó adminisztráció megismerésén keresztül.
Mi a KPMG-nél az értékeink mentén éljük a mindennapokat: azt tesszük, ami helyes, folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bátran és elhivatottan gondolkodunk és cselekszünk. Tiszteljük a többieket, hiszünk a sokszínűség erejében, valamint aktívan teszünk azért, hogy egy jobb jövőt építsünk a következő generációknak.

Jelentkezz hozzánk pár kattintással, és éljünk meg közös sikereket.

A KPMG egyenlő esélyeket biztosító, a munkahelyi diverzitást értékelő munkáltató. Jelentkezésre bátorítunk mindenkit, aki megfelelő kvalifikációval rendelkezik, és készek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott munkaképességű munkavállalók igényeihez. Bármilyen kérdés vagy a felvételi folyamat méltányos módosításának ügyében keress minket bizalommal a Kapcsolat menüpont alatt megadott elérhetőségeken.

Az állás alapinformációi

 • Munkavégzés helye: Budapest
 • Üzletág: Tax
 • Elvárt tapasztalat:
  • Gyakornok
  • Pályakezdő
 • Munkaidő: Teljes munkaidő, Részmunkaidő
Add tovább

Ismersz olyat, akire tökéletesen illik ez a pozíció? Hálásak lennénk, ha megosztanád vele ezt a hirdetést!
Megosztási lehetőségek:

1134 Budapest, Váci út 31.

Budapest

Miért válaszd a KPMG-t?

Szakmai és személyes fejlődés

Évente akár 64 órányi szakmai és egyéni készségfejlesztő képzésen fejlesztheted magad.

Mentorod és performance managered folyamatos visszajelzést ad a teljesítményedre vonatkozóan, hogy gyorsabban fejlődj.

Összetartó, motivált csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, céges programok – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz.

A mentális egészség mellett a fizikai jóléted is fontos számunkra. Kollégáink gyakran járnak munka után közösen sportolni vagy neveznek be futóversenyekre, melyeket a cég finanszíroz.

Valódi és releváns tudás

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád közvetlenül szakmai segítségért.

Szakmai tudásod nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod.

Stabil hazai alapok, nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, hazai mentorok, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges.

Ha kalandra vágysz, néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.